Ondernemer: wat is jouw unieke verhaal?

Seinwezen Kinderhuissingel 1, Haarlem, Nederland

Gratis workshop voor ondernemers in het Seinwezen. Je bent ondernemer en goed in je vak. Maar hoe val je op tussen je concurrenten? Door je eigen verhaal te vertellen over wat je doet en waarom je het doet. Ontdek – en schrijf – jouw verhaal tijdens de GRATIS workshop die ik geef in samenwerking met Kim … Lees verder "Ondernemer: wat is jouw unieke verhaal?"

Gratis

Schrijfcursus: ontdek de schrijver in jou

Aan de huiskamertafel bij Zegge & Schrijve in Overveen Oranje Nassaulaan 181, Overveen, Nederland

Schrijfcursus voor beginners in september 2016 Wil je graag zelf schrijven? Of heb je al teksten liggen maar weet je niet hoe je verder moet? Volg een schrijfcursus. Ik leer je de fijne kneepjes van het schrijven. In kleine groepjes werk je aan schrijfopdrachten en verbeter je je eigen teksten. Ontdek de schrijver in jou … Lees verder "Schrijfcursus: ontdek de schrijver in jou"

€235

Schrijfcoaching, persoonlijke begeleiding bij jouw project

Aan de huiskamertafel bij Zegge & Schrijve in Overveen Oranje Nassaulaan 181, Overveen, Nederland

Wil je graag zelf schrijven? Of heb je al teksten liggen maar weet je niet hoe je verder moet? Volg een schrijfcursus. Ik leer je de fijne kneepjes van het schrijven. In kleine groepjes werk je aan schrijfopdrachten en verbeter je je eigen teksten. Schrijfcoaching! – aan de slag met je schrijfproject Voor schrijvers met … Lees verder "Schrijfcoaching, persoonlijke begeleiding bij jouw project"

€235

Ontwikkel de schrijver in jezelf

Aan de huiskamertafel bij Zegge & Schrijve in Overveen Oranje Nassaulaan 181, Overveen, Nederland

Schrijfcursus voor schrijvers met (enige) ervaring, start in oktober 2016 Wil je graag zelf schrijven? Of heb je al teksten liggen maar weet je niet hoe je verder moet? Volg een schrijfcursus. Ik leer je de fijne kneepjes van het schrijven. In kleine groepjes werk je aan schrijfopdrachten en verbeter je je eigen teksten. Schrijfcursus … Lees verder "Ontwikkel de schrijver in jezelf"

€235