Een bijzonder project in Ecuador

Tijdens mijn tweede grote reis door Latijns-Amerika, in 1992, was ik in Ecuador. Daar is de kiem gelegd voor een goed doel waarbij ik betrokken ben: de stichting Caya Cama Ecuador. De stichting steunt sinds 2005 de inheemse bevolking van het dorp Ayllu Llakta. Wij zorgen ervoor dat de kinderen goed onderwijs kunnen volgen en streven naar een gezonde leefomgeving voor alle bewoners. Een van de oudste kinderen uit het dorp, is afgestudeerd als huisarts. Toa is een voorbeeld voor alle andere kinderen uit het dorp.

Sinds de oprichting van de stichting Caya Cama Ecuador verzorg ik alle vormen van marketing en communicatie, zoals (digitale) nieuwsbrieven, social media, folders, een website, films, wervingsacties en informatieavonden. Het is fijn om mijn kennis en talent niet alleen zakelijk in te zetten, maar ook ideologisch. De stichting draait volledig op vrijwilligers, er gaat geen euro verloren.