Jouw levensverhaal in een uniek boek

Levensverhaal in uniek boek

Vertel mij je levensverhaal en ik maak er een prachtig boek van. Een uniek cadeau voor jezelf, je kinderen of kleinkinderen, bij een afscheid of een bijzonder jubileum.

Hoe werkt het?

Een levensverhaal is een boek op maat. Alles is mogelijk: een dun of dik boek, met of zonder foto’s, gevuld met teksten die ik schrijf op basis van interviews of gevuld met je eigen teksten. Ik kom vrijblijvend langs om je wensen te bespreken. Op basis daarvan maak ik een prijsopgave.

Wat kost een levensverhaal?

De basis van ieder levensverhaal bestaat uit minimaal drie lange interviews. Prijsvoorbeeld: 5 exemplaren, gedrukt op royaal A5-formaat, maximaal 60 pagina’s en 10 zwart-wit foto’s: 3950 euro. Een greep uit de vele extra’s: meer boeken, meer pagina’s, portretfoto op de omslag, foto’s in kleur, groter formaat, luxere vormgeving (alles tegen meerprijs).

Heb je belangstelling voor een uniek boek met je eigen verhaal of dat van een dierbare? Neem contact met mij op. 

Voorbeelden

Voorbeelden van uw levensverhaal
Voorbeelden van uw levensverhaal

‘Oprecht door zee’. Een Rotterdamse man vertelt over zijn leven en zijn ervaringen tijdens zijn diensttijd in toenmalig Oost-Indie. Verschenen in september 2015.

‘Het liefst in de schaduw’. Een Brabantse vrouw, geboren in 1930, blikt terug op haar leven. Verschenen in januari 2015.

‘Toch weer dansen’ is het indrukwekkende verhaal van een vrouw die de bittere ervaringen uit haar huwelijk achter zich laat en voor het eerst van haar leven voor zichzelf opkomt. Verschenen in augustus 2014.

Overige publicaties:

fotoboek met 65 markante portrettenTurning 65: fotoboek met portretten en verhalen

Nog steeds te koop in de boekhandel: Turning 65, een prachtig boek met 65 vrouwen van 65 jaar. Fotograaf Martijn Gijsbertsen maakte de portretten en ik vroeg alle vrouwen naar de belangrijkste keerpunten in hun leven. Dat leverde indrukwekkende verhalen op, die een mooi tijdsbeeld schetsen van vrouwenlevens na de Tweede Wereldoorlog.

Turning 65 is in 2013 tot stand gekomen dankzij crowdfunding via Voordekunst en is verschenen bij uitgeverij Lecturis. Het boek is ook te koop bij Bol.com. Op www.turning65.nl staat meer informatie over dit bijzondere project, waaraan ik met veel plezier heb gewerkt.

Turning 65 in de pers